Om Företaget

Baggas Bil & Traktor är ett företag inom verkstadsbranschen. Hos oss kan man beställa service på bilar och jordbruksmaskiner. Vi har en fullt utrustad verkstad med modern utrustning för att snabbt och säkert utföra service och reparationer på de flesta märken. Vår verkstad finns i Komossa by i Vörå kommun, se våra kontaktuppgifter för närmare information.

Alltsedan 2005 är vi auktoriserad serviceverkstad för Kesko. Vi utför service och reparationer på så gott som alla Konekesos och K-Lantbruks maskiner och redskap, bl.a.  Claas tröskor, traktorer och balmaskiner, Kubota, Tume, Elho m.m. Från 2010 är vi  specialiserade på Hardi växtskyddssprutor.

Deutz-Fahr har alltid funnits med men från 2015 då HC Petersen tog över importen kom även Zetor med i bilden.

Vi fortsätter som auktoriserad Massey Ferguson serviceverkstad åt Turun Konekeskus från 2016.

 

Historia

Det var våren 1993 som grunden grävdes för en gårdsverkstad. I december samma år var byggnaden klar och i januari 1994 öppnades dörrarna till Baggas Bil & Traktor. Verkstaden var tänkt som en liten binäring till jordbruket och mjölkproduktionen med ca. 20 kor + ungdjur.

Men vartefter kundunderlaget växte och intresset för serviceyrket blev starkare så fick korna ge plats för en större verkstad. I september 1999 flyttade vi in moderna verkstadsutrymmen i den före detta ladugården.

2007 köptes Nymebil i Vörå och vi hade verksamhet på båda verkstäderna, med som mest 7 anställda, fram till 2012. Från 2013 har vi koncentrerat verksamheten till Komossa och skall fortsätta att utveckla oss till ett ledande företag inom branschen.

Baggas Bil & Traktor AB

Bruksgatan 383

66820  Komossa

All rights reserved © 2016 Baggas Bil & Traktor, Designed by Wisuella