Vi erbjuder fullständig service och reparationer utav bilar, traktorer och lantbruksmaskiner.

 

För paket- och Personbilar så erbjuder vi service och reparationer i enlighet med tillverkarens anvisningar och er nybilsgaranti hålls i kraft, även för bilar med elektroniska serviceböcker. Vi utför styrdonsdiagnostik, samt utför och ger avgas-, rökgas- och OBD-intyg. Vi justerar hjulvinklar med vår 3D-inställningsaparatur. Har ni problem med ACn eller luftkonditionering är det inga problem för oss på Baggas bil & Traktor då vi erbjuder service och reparation av kylanläggningen.

Om det är dags för besiktning så erbjuder vi granskning inför besiktningen men även att vi för bilen till besiktningskontrollen om du själv inte har tid till det.

Är det dags för däckbyte? Lugn vi hjälper dig, även om du har för slitna däck så har vi däckförsäljning. Dessutom förvarar vi dina däckombyten tills det är dags att byta igen.

Vi har även installation och service av Eberspächer och Webasto värmare.

Har du stött på ett stenskott mitt i vindrutan eller av någon annan anledning behöver få den bytt? Då är det oss du kommer till.

 

För våra lantbrukare så erbjuder vi service och reparationer utav traktorer, tröskor, lastbilar och lantbruksmaskiner.

Om det är något problem med era däck på dessa maskiner behöver ni inte oroa er, vi utför reparationer och vulkanisering av däck. Om mot förmodan däcken inte går att reparera så har vi även försäljning av lastbil och lantbruksdäck samt balansering av lastbilsdäck.

 

Vi har såklart även märkes service av bland annat :

 

Baggas Bil & Traktor AB

Bruksgatan 383

66820  Komossa

All rights reserved © 2016 Baggas Bil & Traktor, Designed by Wisuella