Tietoa yrityksestä

Baggas Bil & Traktor on korjaamoalan yritys. Meiltä voit tilata autojen ja maatalouskoneiden huoltoa. Meillä on täysin varustettu työpaja, jossa on nykyaikaiset laitteet ja jossa voimme nopeasti ja turvallisesti huoltaa ja suorittaa useimpien tuotemerkkien korjauksia. Konepajamme on Komossan kylässä Vöyrin kunnassa, katso yhteystiedot lisätietoja varten.

Vuodesta 2005 lähtien toimimme Keskon valtuutettuna huoltotyöpajana. Huollamme ja korjaamme lähes kaikki Konekeson ja K-Maatalouksen koneet ja laitteistot, kuten esimerkiksi Claas leikkuupuimurit, traktorit ja paalaimet, Kubota, Tume, Elho jne. Vuodesta 2010 lähtien olemme erikoistuneita Hardi kasvinsuojeluruiskuihin.

Deutz-Fahr on aina ollut mukana, mutta vuodesta 2015 alkaen, jolloin HC Petersen otti vastuun tuonnista, myös Zetor tuli kuvaan mukaan.

Jatkamme valtuutettuna Massey Fergusonin huoltotyöpajana Turun Konekeskukselle vuodesta 2016 lähtien.

 

 

Historia

Keväällä 1993 kaivettiin maatilatyöpajan perustukset. Joulukuussa samana vuonna rakennus valmistui ja tammikuussa 1994 Baggas Bil & Traktor avasi ovensa. Työpaja oli suunniteltu pieneksi sivutoimeksi maatalouden ja maidontuotannon ohella, jossa oli noin 20 lehmää sekä hiehoja.

Sittemmin asiakasmäärän lisääntyessä ja palveluammattiin kohdistuvan kiinnostuksen voimistuessa, lehmät joutuivat tekemään tietä suuremmalle työpajalle. Syyskuussa 1999 muutimme moderneihin työpajatiloihin, joka aikaisemmin oli toiminut navettana.

2007 ostimme Nymebilin Vöyriltä ja meillä oli toimintaa molemmissa työpajoissa, joissa oli enimmillään seitsemän toimihenkilöä vuoteen 2012 saakka. Vuodesta 2013 alkaen olemme keskittyneet toimintaan Komossassa ja tulemme edelleen kehittämään yritystämme alan johtavana yrityksenä.

 

 

Baggas Bil & Traktor AB

Bruksgatan 383

66820  Komossa

All rights reserved © 2016 Baggas Bil & Traktor, Designed by Wisuella